Inlägget innehåller reklamlänkar till Storytel

Att landa som en trana av Kajsa Ingemarsson är en bok som handlar om en gestalt som kallar sig för greven. Vi får följa honom genom tid och rum.

Jag har haft en lätt stressig tid nu och tillfället för att lyssna på boken kunde vara bättre men jag vart sugen på att lyssna på den efter att ha träffat Kajsa på Holistisk Hälsa & själslig skönthet. I all ärlighet så har jag varit nyfiken på boken sen december.

Ibland tappar jag koncentrationen och tråden men emellanåt har den guldkorn. Det här är inte riktigt boken som man ska lyssna på under promenader eller så är det just det man ska. Eftersom den handlar om grevens olika gestalter i olika tidsperioder så hoppar handlingen och när man då zoomat ut och tänkt på annat blir det ibland svårt att förstå allt.

I morse fastande en intressant del hos mig.

Kan det bli mer sant? I synnerhet för oss som jagar skönhet. Det finns fortfarande inga salvor som stoppar åldrande. Det är en sanning med modifikation eftersom det går att stoppa åldrande genom att dö men jag är osäker om det finns dödliga salvor. Pulver som bygger muskler hoppas jag att ingen av er går på. Självklart finns det kosttillskott som hjälper kroppen att bygga muskler men det måste alltid kombineras med träning.

Boken är intressant men blir nog mer begriplig om man lyssnar helhjärtat. Kajsa är en underbar författare och jag är glad över att ha träffat henne.