Dr Schrammek Special Care Cream är en dag och nattkräm med antiinflammatoriska egenskaper som stärker hudbarriären. Den ska lindra irritation, rodnad och stramhet. Den ska även skydda och bygga upp huden och rekommenderas efter en Dr Schrammek Green Peel om du har en torr hud. Om du fått brännskador eller varit för mycket i solen lugnar krämen huden. Alla kan använda krämen och atopiker brukar uppskatta den. Den kan med fördel kombineras med Dr. Schrammek Blemish Balm

Annons

Vad innehåller då Dr Schrammek Special Care Cream? Den har en kombination av naturliga oljor från sojaböna och jojoba. Ringblomman lindrar inflammationer och ger en lugn hudton. Sheasmör är en skyddande näringsbomb för huden med vitaminer och fettsyror. Panthenol återfuktar och skyddar. Urolsyran är antiinflammatorisk och skyddande.

Recension Den stora fullsizetuben är smidig att packa och har snäpplock. Minin har skruvkork och en liten pip som krämen kommer ut ur.

Doften är väldigt neutral och man behöver inte mycket kräm till hela ansiktet. Jämfört med Dr Schrammek Special Regulating Cream så blir den här lite blankare men inte jätteblank. Huden känns lugn och återfuktad.

Dr Schrammek Special Care Cream säljs på utvalda salonger 15 ml / Rek. pris: 215:-, 50 ml / Rek. pris: 615:-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *