Grown Alchemist Skin Renewal Mask
Grown Alchemist Skin Renewal Mask

Inlägget innehåller annonslänkar till Nordic Feel

Grown Alchemist Skin Renewal Mask är en lermask som ska ge lyster och klarhet till huden. Den ska även bli ren, len och återfuktad och just fukten brukar ju vara den man mister när man använder lermask så den här känns riktigt intressant. Det här var en av nyheterna som presenterades på Grown Alchemist lanseringslunch

För bäst resultat ska ansiktsmasken användas 3 gånger per vecka på rengjord hud och sitta 15 minuter innan den tvättas bort med ljummet till varmt vatten.

Vad är det då som ska ge oss vår eftertraktade lyster och lenhet i Grown Alchemist Skin Renewal Mask? Ecinacea är en känd antioxdant som skyddar huden. Snow muschroom är en svamp som ger väldigt mycket fukt. Bentonitlera är ju en klassiker i djuprengöringar. Det var något i doften som jag gillade och såklart finns det sandelträ i den! För att exfoliera huden och byta ut våra döda hudceller mot fräscha med lyster finns det exfolierande fruktsyror från citrusfrukter.

Recension Tuben är snygg och väldesignad. Grown Alcemist har förfinat minimalistisk design och produkterna får gärna stå framme för att de är så vackra. Tuben har dessutom ett snäpplock så det här är underbart!

Konsistensen är fast som en lermask ska vara och färgen är vit. När den appliceras fortsätter den att vara vit men efter någon minut absorberas mycket där jag gissar att min hud var väldigt torr.

Den är lätt att tvätta bort och jag använder Annabelle minerals rengöringspads för att underlätta. Eftersom det är en djuprengörande mask föredrar jag att använda den på kvällen och huden blir lugn, slät och känns fantastisk redan efter första användningen. Som alltid får man bäst resultat om man använder den regelbundet och det kommer jag göra. Med tanke på hur fin huden blir efter användning kan den även fungera inför fest.

Grown Alchemist Skin Renewal Mask finns hos Nordic Feel för 539kr

Köpa igen? Absolut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *