Lumene vitamin C age defying arctic cloudberry moisturizing body shimmer är en återfuktande kräm med färg och skimmer för kroppen. Den innehåller även c-vitamin som ger glow.

En genomskinlig plasttub är ett smidigt format. Man ser hur mycket som är kvar och det är smidigt att packa. Självklart får de minuspoäng av mig för att det är skruvkork. Jag tycker det är så mycket bättre med ett snäpplock ifall ni missat det… Jag tror att det är just locket som gjort att den här legat bortglömd och blivit gammal. Senaste tidens partybrist kan absolut också vara en bidragande faktor.

Annons

Krämen är färgad och innehåller skimmer vilket är toppen för oss med mindre perfekta kroppar. Små kärl och ärr syns mindre bra. Det är som att ha en foundation på kroppen! Nu säger jag inte att vi alltid måste se perfekta ut men det är skönt ibland att blurra skavankerna. Sommartid har jag använt Lumene vitamin C age defying arctic cloudberry moisturizing body shimmer på benen istället för strumpbyxor. Om man har en tonad kräm på benen och gärna Skin agent move anti chafe balm så kan man gå barbent hela sommaren!

C-vitamin är känt för att vårda och ge lyster och självklart ska vi skämma bort vår kropp lika mycket som vårt ansikte. Produkter som vårdar och samtidigt ger lyster är ju underbart. Den innehåller nektar från hjortron hittade jag i en recension hos Daisy Beauty

Pris! Ingen aning, Lumene vitamin C age defying arctic cloudberry moisturizing body shimmer är gammal och verkar inte finnas mer. Den kostade ca 135kr när den fanns

Köpa igen? Nej, den har utgått och jag försöker ner på dammsamlande produkter. Jag använder hellre Nuxe Huile Prodigieuse Gold, Cocoa Brown shimmering dry face & body oil eller Klapp chi yang exclusive om jag vill ha glitter. Vill jag bättra på färgen mixar jag bodylotion med en foundation som jag är trött på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *