Wonder Prestige Gym

Wonder Prestige Gym är ännu en metod för att bygga muskler och bränna fett. Nu tillhör jag den konstiga skaran människor som faktiskt gillar att träna men med min ryggskada tar det lång tid att få resultat och därför älskar jag såna här träningsformer som snabbar upp resultaten utan att öka skaderisken.

Vad skiljer då Wonder Prestige från de andra? Den ska jobba mer än dubbelt så djupt i musklerna jämfört med liknande maskiner. Det ska ge djupare och större kontraktioner vilket gör att den även ger bra resultat för överviktiga.

Annons

På 25 minuter ska du genomföra 624000 kontraktioner vilket jag hävdar är omöjligt att genomföra på gymmet men jag ska kolla upp det med en PT som jag känner och litar på. Du jobbar på 12 punkter samtidigt eller 6 olika områden beroende på hur du räknar. Rumpan t ex är 2 punkter men ett område.

Det som tilltalar mig är att det verkar vara en mix av Bionic, Emtone och Insculpt men där du angriper hela kroppen. Efter en sommar med många glapp i träningen så behöver kroppen en kickstart för att snabbt komma tillbaka i form igen. Som med alla former av sånt här ersätter det inte träning och god kost med ger en rejäl kickstart och gör att man får snabbare resultat. Den här ”träningsformen” ska bygga muskler, bränna fett och reducera celluliter

Annons

Om du gör en kur kan du även göra en Inbodymätning. Jag har gjort en sån för och vet inte om jag ens vill göra en sån igen just nu. Det ger en bra bild av hur kroppens sammansättning ser ut och om du tränar mycket så kan ju vågen inte alltid ge en ärlig bild.

Inom kort kommer jag att testa detta och självklart uppdaterar jag er om mina reflektioner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *