Inlägget innehåller reklamlänkar till Eleven.se

Akademikliniken har många bra produkter som jag gillar. Akademikliniken Cure recovery cream är inget undantag. Det jag gillar är att produkterna är milda men effektiva. De är gjorda för att kunna användas även av de med känslig hud. Många av deras produkter ska gå att använda efter lite tuffare behandlingar.

Vad innehåller den? Här har de inte sparat på krutet när det kommer till lugnande ingredienser. Niacinamid (lugna/fukta/barriär), Pantenol (fukt), Betaglukan (tolerans), Centella (stärka), Lakritsrot (lugna) och Peptider (dämpar irritation). Doften kommer från barriärstärkande havrekärnoljan i krämen. Kort och gott en himla massa bra ingredienser. Innehållsbeskrivningen har jag kopierat från Akademiklinikens Instagram Den var så otroligt bra så jag hoppas det är ok!

Akademikliniken Cure Recovery Cream är en kräm jag köpt flera gånger. Jag testar ju många olika krämer och behandlingar så det är alltid bra att ha den här hemma om huden behöver stöttas. Den mjukgör och lugnar.

Ett pump räcker oftast till ansiktet och halsen. Burken är lufttät och man pumpar upp en klick kräm som man sedan kan mixa med olja eller serum om man vill. Jag gillar utformningen eftersom den är airless och då behöver de använda mindre mängd konserveringsmedel. Konserveringsmedel kan ju irritera känslig hud så det här är kanon. Endast den produkt som man ska använda kommer i kontakt med luft och resten ligger tryggt kvar i burken.

Hos Eleven finns Akademikliniken Cure Recovery Cream för 649 just nu. Ordinarie pris ca 869kr