Ni som följer mig brukar i första hand vilja veta mer om hur det är att testa behandlingar så här kommer en summering av min första upplevelse med Emslim på Ombre! Jag vann ju en testbehandling och självklart ska ni få veta hur den var. Längre ner på sidan kan ni läsa lite mer bakgrund och inte bara mina åsikter

Ombre håller till på The Venue på Östermalm. Lokalerna är ljusa och härliga. Man känner sig snyggare bara av att komma dit liksom eller så är bara jag lite inredningsnördig. Oavsett det här ska inte handla om inredning även om den är viktig för hur man upplever en salong. Vanessa som jag hade tid hos var trevlig och jag blev glad att se att hon verkade noggrann med hygienen.

Hon förklarade lite kort hur behandlingen gick till och sedan började vi behandla magen eftersom det oftast är där vi kvinnor behöver stärka upp oss. I synnerhet om vi fått barn. Det finns olika lägen på maskinen utifrån vad man vill uppnå. Jag testade programmet för kvinnor. Eftersom jag är sämst på lagom av något testade jag på full styrka. Det normala är att man känner sig för på 50% en stund men det kändes bra och jag ville få så maxad effekt som möjligt så vi kom överens om att testa 100%

I mitten på maskinen ser ni alltså mitt mål med ”träningen”

Jag bjuder på en bild av min mage. Det vita är plattan som ligger mot magen och skickar impulserna att bygga muskler och bränna fett. Det känns men man överlever om man tänker på resultatet. Jag var rädd att få träningsvärk eftersom jag skulle på spa med vänner dagen efter men det var ok. Man kände som efter ett pass på gymmet men det gick att röra sig. Dagen efter kändes magmusklerna fasta och jag ser verkligen fram emot att se om någon vecka om det märks någon skillnad. Nu kan jag inte räkna med en superplatt mage bara efter en behandling men det känns som behandlingen hade bra effekt.

Viktigaste frågan, är det här en behandling jag tror på och vill göra igen? ABSOLUT! Skulle utan tvekan köra en helkroppskur om jag hade möjlighet. Prislista för behandlingen hittar ni här

Fakta om Emslim

EM SLIM är en metod som både bränner fett och bygger muskler utan ingrepp i kroppen. Perfekt för mig som inte riktigt är på nivån att en operation känns rimlig men jag vill ändå komma i bättre form än min nuvarande. Idag ska jag testa en behandling och det är egentligen för lite för att se någon effekt men ger ändå en bild av hur behandlingen känns och en föraning av vilka resultat man kan uppnå. Som med allt annat ersätter inte det här en hälsosam livsstil men det kan ge boosten som behövs för att få de resultaten som man kämpar efter. Ju äldre man blir desto hårdare behöver man ju träna och mina dygn har bara 24 timmar.

Idén med att de fettceller man får bort är borta för gott älskar jag och min förhoppning är att beachkroppen är fixad innan dagen är över! Nej skämtar bara, jag hoppas att väcka musklerna lite mer och ev få ihjäl någon av alla fettceller i alla fall

Av det jag läst om metoden finns det en enda sak jag inte gillar, deras slogan är löjlig. ”Få drömkroppen utan att lyfta ett finger” Jag har inga sådana drömmar och det stämmer inte ens. Varför marknadsföra en bra produkt med osanningar och överdrifter? Om du ligger hemma och inte lyfter ett finger kommer du bli fet och svag vilka behandlingar du än gör.

Det här skriver tillverkaren om maskinen och metoden. Jag hittade en annan beskrivning men de verkar ha blandat ihop metoden med Emsculpt för all info var identisk med vad Victus skriver om sin metod.

Vad är EMSlim

Det är en maskin som levererar en elektromagnets våg (HI-EMT) som kontinuerligt expanderar och drar samman musklerna. Den kan jämföras med träning där man omformar inre strukturen av muskeln som sedan ökar tillväxten och därefter producerar nya kedjor av muskelfibrer. Förutom att EMSlim bygger muskler så bränner den även fett.  

Hur fungerar EMSlim 

Två applikatorer appliceras på muskler, lår och rumpa som orsakar intensiva elektromagnetiska strålar och därför framkallar ofrivilliga muskelsammandragningar. Muskelsammandragningarna triggar igång fettyror och bryter ner fettdepåer därefter ökar muskeltonen samt styrkan. Det kan jämföras med vad som händer när man tränar, träningen stimulerar, reparerar och bygger muskelvävnad som resulterar i starkare och mer strukturerad muskulatur. 

EMSlim ger samma resultat som 20 000 – 30 000 sit-ups eller squats på 30 minuter, utan muskelsmärta!

Maskinen arbetar mycket effektivt och man ser ofta resultat direkt efter första behandlingen. Du bränner inte bara fett utan  bygger dessutom muskler som sedan ökar blodcirkulationen vid behandlat område. EMSlim producerar nästan 20 – 30 000 muskelsammandragningar under en 30 minuters behandling.


Denna behandling är för både män och kvinnor som vill ha en mer skulpterad kroppsform. Det finns ingen risk för brännskador, ärrbildning eller svullnad då det elektromagnetiskt fältet inte är baserad på värme eller kyla. 

SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL – lätt, tryggt, smidigt och bekymmerslöst!

  • Tar endast 30 minuter och ingen downtimw
  • 20 000 till 30 000 situps eller squats på 30 minuter
  • 19% förminskning av det subkutana fettlagret i patientens buk
  • 2-3 behandlingar per vecka  
  • Minst 4-6 behandlingar för tydliga resultat
  • Musklerna blir mer strukturerade 

För att behålla resultatet är det viktig  med en varierad kost och men även att man börjar träna.

FÖRDELAR MED EMSLIM

Denna behandlingsmetod är perfekt för de som vill förbättra sin muskelmassa och reducera kroppsfett utan ansträngning. Patienten kan återgå till sina dagliga rutiner direkt efter behandlingen. En känsla av träningsvärk efter behandlingen kan förekomma, precis som efter ett intensivt träningspass. Du får snabba och tydliga resultat som är långvariga så länge du underhåller kroppen.

EMslim och EMsculpt tillverkas av olika företag som delar samma teknologi som fungerar i stort på samma sätt.

Resultat

  • Fettreducering
  • Muskeluppbyggnad
  • Muskelsammandragningar