Event Okategoriserade Parfym, Eau de toilette

Kilian Paris popup NK

När jag var i Stockholm i helgen hann jag med ett besök på Kilian Paris popup NK. Jag har sett mycket om dem på Instagram men måste erkänna att jag inte känner till dem så nära.

Dofterna inspireras inte av standarddofterna och vill du ha en mild rosdoft är det här fel märke. Det här är udda men väldigt exklusiva dofter

De här dofterna är inspirerade av spritdrycker

Den jag tyckte var mest spännande av dem var Angels Share och jag fick med mig ett prov som jag ska testa.

Annons
Rose Oud och Rolling in love

De här var också intressanta dofter. Den som gjorde märket mest känt var Rihannas favorit och den lät inte så kul så jag hoppade över den.

Det är verkligen ett underbart märke i högre prisklassen och jag skulle gärna göra en längre utvärdering av dem. När jag var hemma och skulle skriva om dofterna insåg jag att jag missat deras makeup helt.

Annons

Relaterade inlägg

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance

IS Clinical pro-heal serum advance är ett lugnande serum som ska jämna ut hudtonen. Den passar för hud med akne, rosacea och pigmenteringar men ska även kunna förbättra hudstrukturen.

Förutom antioxidanter innehåller IS Clinical pro-heal serum advance även en avancerad C vitamin (L-askorbinsyra) i en kombination av botaniska extrakt från olivblad och koppar tripeptid. E-vitaminet boostar andra antioxidanter som t ex vårt älskade glowvitamin C. A-vitamin förbättrar hudstrukturen och bevarar fuktnivån. Effekten det ska ha är att lugna huden och minska irritationer och inflammationer.

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask

Actyva nutrizione ricca mask är en intensivbehandling för torrt och känsligt hår. Det ska göra håret mjukt, ge volym och lätt att reda ut. Självklart ska behandlingen även…

Garderobsrensning

Ibland behöver man göra en garderobsrensning och idag började jag. Shopping har alltid varit något jag gillar men en överfull garderob utan överblick är inte kul. På senaste…

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate ansiktsolja är en olja som ska minska fina linjer och rynkor. En liten fundering. Har du tänkt på varför det kallas för fina linjer…

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer

Rosenserien calming moisturizer är en dag och nattkräm som ska reducera rödhet i huden. Den ska återfukta och mjukgöra samtidigt som den stärker kapillärerna i huden, det gör blodkärlen mindre framträdande och får huden att se lugnare och jämnare ut. Alla hudtyper ska kunna använda den men framförallt ska den fungera för de med rosacea och ytliga kärl.

bodybee stift

Bodybees bee natural stick

Bodybees bee natural stick är ett naturligt fast balm som smälter vid kroppstemperatur. Du kan hade det på kroppen och ansiktet. Jag har den ofta till händerna. Det…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *