Max jenny Rosted och Stina Suai var årets sista event hos Max Jenny! Om du följt mig ett tag så tror jag att du redan räknat ut att det är ett av mina favoritmärken på kläder och jag blir lycklig bara av att se på dem.

De hade besök av underbara Anna och Martina på Rosted. Deras produkter är djupt vårdande för håret och jag vart riktigt nyfiken på att testa dem på mitt omöjliga hår.

Hårvård som gör håret riktigt mjukt utan parabener och annat som man gärna undviker
I en butik fylld av färg tyckte jag svart var passande. Tack till Fredrik för fotot! I bakgrunden syns vinterns snyggaste jackor med matchande örhängen
Annons
Jag fick även ett otrolig lust att köpa en ny plattång.
Ännu en läcker jacka som jag vart så sugen på men högst på önskelistan nu är en jag glömde att fota. Den är från kollektionen med Diana Wahlborg

Stina Suai hade jag inte hört talas om tidigare men hennes design är så snygg och dessutom är hon väldigt trevlig. Vi pratade lite om hennes tanke med designen och hur mycket djärvare modet börjar bli.

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *