Scratch nail food

Scratch nail food

Inlägget innehåller reklamlänkar till MEDS

Scratch nail food är Scratch bästsäljande olja som de flesta testat. Jag har varit sugen på jubileumsflaskan länge men inte köpt den än. I år hade de tagit fram en så söt testflaska till Nail Food som jag hittade på Stockholm Beauty Week 2021.

Torra naglar är sköra och spricker lätt. Om du oljar naglarna 2-3 gånger per dag håller de mycket bättre och blir finare. Nu ska jag vara ärlig och erkänna att jag glömmer olja ganska ofta men försöker komma ihåg och har alltid en liten olja i handväskan. Det är perfekt tidsfördriv när man har tråkigt på tåg osv.

Vad är det då som ska göra naglarna starkare i Scratch nail food? Kallpressade sesamfrön, myrra och lavendel. Sesamolja är som balsam för nageln och huden ikring den. Myrra och lavendel doftar fantastiskt och är antiseptiskt och svamphämmande. De stimulerar även blodcirkulationen och kan få naglarna att växa fortare. För att ta sig igenom hudens översta epidermislager så är oljan småmolekylär.

Att använda den är enkelt. Pipetten gör att du lätt får lagom mängd. Har du nakna naglar så kan du droppa lite vid nagelbandet på varje nagel och gnugga dem mot varandra och sedan polera in det sista med en polerfil. Om du redan lackat naglarna så droppar du pyttelite under varje nagel och lite på nagelbanden och gnugga.

Scratch nail food finns bland annat hos MEDS för 149kr

Köpa igen? Yes!

Det är nästan omöjligt att fånga hur söt Scratch nail food är

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *