Universkin

Univerksins produkter bygger på att de skräddarsys efter varje person. Styrkan på de aktiva ingredienserna anpassas utifrån analysen och även vilka aktiva ingredienser som används. De har en av de bästa online hudanalyserna som jag testat. I formuläret får du se vad deras AI-scanner anser men du kan justera efter vad du själv tycker så väger den ihop resultatet till en slutsats som sedan granskas innan de mixar ihop serum och behandlingsråd utifrån just dina behov.

Annons

Jag skrattade otroligt mycket när de föreslog att jag inte har så mycket rynkor medans jag själv upplever mig som ett russin. Tyvärr tror jag AIn hade mer rätt än vad jag har men det ger en hint om hur galen uppfattning man kan ha om sig själv och sånt som man själv upplever som ett problem fast det inte är det.

Nästa asgarv kom vid frågan akneärr, jag har ett som stör mig men ingen normal människa skulle få idén att köpa produkter som ska åtgärda det för ett litet ärr som syns mer på bilder än i verkligheten. Jag erkänner att det kliade i fingrarna att klicka i att jag har akneärr men jag fick hålla mig till det deras AI sa med att jag inte har det.

Annons

Nu vet jag att många är rädda för att göra en hudanalys för de vill inte veta alla fel. Vi har alla våra förbättringar som går att göra och ingen är perfekt. Jag har en bra hudvårdsrutin men har en känslig hy och har varit en solmissbrukare. I min ålder kommer slarvet med solskydd fram. Det finns saker att anmärka på i min hy men jag vågar ändå lägga ut det här.

Nu tog jag bilden när ansiktet var nytvättat och det blir alltid rödare men det syns ganska väl vilka områden jag bör fokusera på.

Vad fick jag då för råd i analysen? Kom ihåg att även om du skulle få exakt samma resultat som mig så behöver inte produktråden vara samma. Det är mer spännande att se processen.

Annons
PERSONLIG BEHANDLINGSRUTIN
AnsiktsserumpaketAnsiktsserumpaketUniverskin Serum P (Arbutin (3.0%),D-Panthenol (5.0%),Niacinamid (4.0%)) AM,15mlUniverskin Serum P (D-Panthenol (5.0%),Madecassoside (2.0%)), PM,15ml
Nexultra O (100ml)Nexultra O (100ml)rengöringsmedel – 64%, AM/PM 100ml
Nexultra Baume (30ml)Nexultra Baume (30ml)multi-action lugnande balm, -, 30ml
Nexultra L (30ml)Nexultra L (30ml)TiO2/ZnO mineral fuktkräm, AM 30ml
Universkin HUniverskin HHA serum booster – 1,4%, AM/PM 15ml
Nexultra UVNexultra UVTiO2/ZnO mineralsolkrämborste, -, 4g

Pigmenteringarna kryper fram och jag hjälpte dem på traven med att försvinna genom en IPL behandling men avvaktade tiden det tog för att se läkningen från behandlingen innan jag började min Universkinkur.

Normalt sett brukar jag introducera en produkt åt gången men det här är som sagt framtaget att hudläkare och anpassat efter mig och mina mål. Det vore korkat att använda dem lite här och där då så jag byter ut all min hudvård mot det här under en period och håller er uppdaterade här.

Morgonrutinen jag ska ha är

Kvällsrutinen

Universkin Nexultra O – 1-2 pump rengöring
Universkin Nexultra Serum – 4droppar av det som är gjort för kvällen
Universkin HHA serum booster – hyaluronserumet
Universkin Nexultra Baume multi-action – dutta vid behov av att dämpa rödhet och irritation

Hudvårdsprodukterna ska åtgärda torrhet, rödhet och mycket annat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *