Igår var jag ute och shoppade lite. Egentligen var jag på jakt efter en ryggsäck men vart sugen på lite nya träningskläder när jag ändå var på en sportbutik. Jag vet att det är en pandemi så ni kan bespara mig kommentarer om det. Det är nog ingen som missat det. Jag vill ha kvar fysiska butiker även när det här är över och då måste man stötta dem nu. För att undvika trängsel gick jag mitt på dagen.

Ryggsäcken jag ville ha fanns inte så jag tog med lite toppar och sportbhar till provhytten. Det var länge sedan jag köpte något snyggt att ha på gymmet om vi inte räknar träningshandskarna.

Det första jag störde mig på var att det inte fanns någon plats för att hänga undan sina kläder på. Det fanns en pall att slänga allt på. Jag föredrar någon form av krokar men överlever såklart att knöla ihop sakerna på en pall.

När man shoppar vill man gärna känns sig snygg. Det vill i alla fall jag men om någon vill köpa något de känner sig fulare i så får ni gärna höra av er så jag får höra hur ni tänker. Jag tycker absolut inte att man behöver vara snyggt jämt.

Igår kändes huden helt ok och jag hade dessutom lagt lite makeup. Dagen innan hade jag även mistat lite bus i ansiktet. Håret hade jag inte gjort så mycket med som vanligt. Det borde alltså vara perfekt för shopping. Ingen frisyr att vara rädd om.

Annons

När jag fick på mig första plagget tappade jag all shoppinglust. Svarta väggar gillar jag normalt sett men kall belysning snett uppifrån😱

Vid min ålder är någon rynka naturligt och det kan jag leva med. Att hudtonen varierar är också ok eftersom ingen har en helt jämn ton. Jag har nyligen gjort microneedling så huden är jämn och bra. Oj så skrytigt det lät men vi behöver träna oss på att våga lyfta fram det vi är nöjda med.

I spegeln med årets minst genomtänkta belysning fick jag en flottig panna. Hudytan såg flammig ut och varenda ojämnhet framhävdes. Behöver jag berätta hur billigt mitt besök hos Stadium blev?

Tydligen behöver jag inte snyggare träningskläder. Enligt den spegeln behöver jag botox, tear through och en rejäl omgång med ansiktsbehandlingar.

Vilket geni gör såna provrum? Min plånbok gillar kanske det om jag nu inte här allt som såg ut att behövas. För att i alla fall stötta alla andra som deppar och känner sig fula i provrummen så la jag ut en gräslig bild på Instagram.

Tack Philips Hue för att jag slipper fulljus hemma🙏 Den dag de gör badrumsspegel med skåp bakom så köper jag den❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *