Inlägget innehåller reklamlänkar

Scholl nagelpolerare är en lattjo pryl. Den ska ge salongsklass på manikyren. Behöver man en batteridriven polerfil? Självklart inte men onödiga gadgets är kul! Lite fånigt med en rosa produkt som riktas till kvinnor. Jag tror inte en ungdom är tänkt som kund på den. Det är snarare stressade mammor som inte hinner till salong för att fixa naglarna som köper en sån. Jag hade gillat den mer i en vuxnare färg men färgen är rätt ok ändå. Den finns även i blått om man föredrar det. Jag hade önskat en svart!

Resultatet blir ok men jag tycker man jobbar upp mer glans med en manuell fil. Fördelen med den här är att man petar ner nagelbanden lite när man polerar. Det är svårt att göra med en manuell fil. Den lägger också av om man trycker för fort och det är ju verkligen en bra funktion.

Som ni ser på bilden så blir filarna nedslitna fort. De kostar rätt mycket dessutom. Refill kostar ca 75-100kr

Den viktigaste frågan! Skulle jag köpa igen? Absolut inte, en manuell fil funkar bättre för mig och för mellanskillnaden skulle jag köpa en fin nagelolja. Det är inte en dålig maskin men jag känner att jag inte har behovet av den. Det finns många som tycker den här är helt fantastisk.

Den finns att köpa hos Lyko för 554kr