I helgen skulle vi åka norrut och för att göra resan lite kortare övernattade vi på Hotell Hallstaberget & Karisma Spa. Jag är absolut medveten om att vi har en pandemi och självklart begränsar jag resandet men vissa resor går inte att utesluta och jag vidtar normal försiktighet.

Notera hur bra hotellet matchade tofflorna med mitt blå nagellack.

Hotell Hallstaberget och Karisma Spa hade anpassat riktigt bra och hålla avstånd var inga problem. Endast hotellgäster fick vara på spat och det gjorde att vi hade hur mycket plats som helst. Vi hade bokat massage eftersom man gärna blir stel efter en lång biltur. Jag brukar bli lite rastlös av spamassage och var skeptisk men man ska ju utmana sina fördomar ibland. Det var ändå skönt att komma till hotellet och krypa i morgonrock och tofflor. Vi hann chilla utanför salongen en stund innan det var dags för massage och lerinpackning. Leran var varm och härlig. Miljön var så avkopplande så jag somnade under lerinpackningen. Att bli väckt mjukt på en behandlingsbädd är ju världens bästa väckning och i synnerhet när det följs upp av att få leran borttorkad med varm handduk! I mina ögon är det himmelriket.

Efter lerinpackningen var det dags för massage. Oj så mina fördomar fick ge sig. Frida var verkligen fantastisk och jag tror det här var en av de bättre massage jag testat. Det enda jag kan klaga på är att jag inte bokade en längre massage. Jag kan varmt rekommendera massagen på spat. Frida tipsade även om fyra olika stretchövningar för att undvika att bli stel.

De hade även Baborprodukter så jag tror ansiktsbehandlingarna kan vara bra också. Jag har då aldrig gjort en dålig ansiktsbehandling där de haft Babor.

Skrämmande tomt på spaavdelningen.

När vi var klara med massagen gick vi till spa och åt frukt. Som alltid efter behandligar så ska man ju dricka mycket vatten. Om man slarvar med att dricka vatten så kan man få huvudvärk så slarva inte med det. Lite bubbel blev det också innan vi provade spaavdelningen. Det fanns flera olika bastur och pooler. Min favorit var poolen ute som låg i skidbacken. Backen var stängd för säsongen. Av hänsyn till de få övriga besökarna så har jag inga bilder på resten av poolerna. Jag måste skryta med att jag faktiskt testade kallbadspoolen och klarade att doppa mig till axlarna.

Jag önskar jag hade fått till en bra bild av utsikten för den var fantastik. Hotellet ligger mitt i en skidbacke med utsikt över hela Sollefteå. Den här avdelningen var spöklikt öde efter 20.30 men jag kan tänka mig hur underbar den här delen är att sitta och chilla efter middagen under normala förhållanden. Jag måste helt enkelt dit igen och undersöka.

Maten i restaurangen var riktigt bra. De hade gott om utrymme mellan borden och det enda som sänkte lite var inte deras fel med att kvällen var över 20:30.