Söndagsmys hemma
Annons

Jag önskar att jag kunde spendera mer tid på spa men söndagsmys hemma kan alla unna sig. I synnerhet föräldrar klagar ofta över att de sällan har tid med att ta hand om sig själva och jag vill gärna visa att det visst är möjligt. Nu har jag förmånen att ha stora barn men de flesta kan ändå klämma in en kvart för sig själv varje vecka. Nu menar jag absolut inte att du ska känna tvång att lägga tid på att göra dig vacker utan mer att du ska ge dig själv en stund med egentid för att ta hand om dig själv och göra något du mår bra av. Du är definitivt vacker som du är oavsett.

Nu vet jag att många bloggare alltid lägger ut vackra bilder med blommor och välkomponerade omgivningar. Jag satsar mer på äkthet och därför är inte alltid flaskorna polerade och sällan omgivet med annat vackert. Just den här gången har jag dessutom blandat produkter som jag vet inte vad men alla är produkter som jag tycker om.

Totalt tar detta ca 15 min inklusive tiden för att smörja in kroppen och ansiktet. Var alltid noggrann med att återfukta efter exfoliering. Kroppen vart smord med Kadalys SOS Nourishing body lotion och ansiktet fick rutinen från Universkin

Annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *